Kunst en design

Eco buitenkunst


ErasmusX is gespecialiseerd in het ontwerpen van plaats gerelateerde kunstwerken. Alle ontwerpen hebben een eigen specifieke en duurzame karakter. Vervaardigd uit duurzame materialen, energie neutraal en mens- en milieuvriendelijk. De volgende stap; kunstwerken die energie opleveren. Dat zou fantastisch zijn!
Binnenkunst


Bij binnenkunst kunt u denken aan beelden, installaties, video’s, computerbeelden en design. Elke manier met zijn eigen karakter. Altijd iets vertellen over de werkelijkheid en over hoe de mensen dit beleven. Soms educatief en soms manipulerend, maar altijd aanwezig in het nu. Het nu is de wereld waarin we leven; onze eigen wildernis die we voor onszelf gemaakt hebben.
Interactieve kunst


ErasmusX heeft met diverse designers gewerkt. Met  video’s en computers, zowel interactief en manipulatief. Werk ontstaan door te handelen. ErasmusX heeft onder andere gewerkt met Debbie Does Art in Eindhoven, Brabants Jazz Orkest in Den Bosch en nog diverse ontwerpers meer. Op dit moment ontwerpt ErasmusX interactiviteit voor diverse bedrijven. Oplossingen die te maken hebben met mobiliteit en handelen.


ErasmusX
Lidwinahof 81
5481 HL Schijndel
BTW: NL 1610.05.202.B01
KvK: 17233240


Tel: +31 617292876
contact@erasmusx.com