Ecologisch

Ontwerp die bij u past

Ecologische woningen heb je in alle vormen en maten. Voor elke huisstijl en voor elke ruimte kan er een ontwerp op maat worden gemaakt. Hierbij kun je denken aan een moderne woningen, klassieke woningen, tijdloze woningen, landelijke woningen, ecologische woningen, duurzame woningen, biologische woningen en nog veel meer. Doordat ErasmusX een enorme bio en ecologische kennis in eigen beheer heeft met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ecologie kan alles op maat worden gemaakt in de stijl die de klant wil.

Ontwerp en realisatie
Tijd-, ruimte- en energiebesparing, duurzaamheid en ecologie. Een paar termen waar je zeker rekening mee moet houden bij bouwen van een nieuwe woning. Door het gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van ecologie behoort dit dan ook tot de mogelijkheden. U werkt voor uw woning, de woning werkt voor u. ErasmusX heeft goede betrekkingen met grote aannemers, installateurs en adviseurs. ErasmusX kan iedere woning geheel op maat leveren met de modernste technieken die het leven steeds aangenamer maken.

Ontwerp etalage
U kunt ook een keer ons bureau bezoeken. Hier kunt u rustig rondkijken en ideeën opdoen of rustig een praatje maken met één van onze architecten onder het genot van een bakje koffie. U bent van harte
welkom. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

ErasmusX
Lidwinahof 81
5481 HL Schijndel
BTW: NL 1610.05.202.B01
KvK: 17233240


Tel: +31 617292876
contact@erasmusx.com