Filosofie

Biobased  en Dynamische Architectuur

Met ruim 20 jaar ervaring, kwaliteit en vakmanschap is ErasmusX een erkend bedrijf op het gebied van bio eco dynamisch architectuur. ErasmusX is gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte woningen voor zowel bedrijven als particulieren. Bij de eco woning van ErasmusX staat gezondheid, ecologie en duurzaamheid centraal. Dat is terug te zien in het ontwerp en materiaalgebruik bij de uitvoering hiervan. Bij de woning kan er gekozen worden uit verschillende soorten bio eco materialen. Door het gebruik van echte duurzame materialen heeft elk gebouw een natuurlijke uitstraling. Daarbij beschikt ErasmusX over eigen vakmensen die het mogelijk maken elk ontwerp een unieke vorm en uitstraling te geven.   

Complete ontwerp en bouw
Van ontwerp tot eindproduct. Voor een complete woning kunt u terecht bij ErasmusX. Samen met u wordt er een woning ontworpen die geheel aan uw wensen voldoet. Met behulp van een 3D programma krijgt u een goed beeld hoe het ontwerp er uiteindelijk uit komt te zien. Ook is het heel eenvoudig om het ontwerp aan te passen aan verschillende huisstijlen, zodat u een beter inzicht krijgt welke stijl het beste bij u past. Productie en uitvoering vindt plaats met de begeleiding van ErasmusX. We hanteren ook de BIM methodiek.

Showroom eco materiaalgebruik
Om een compleet overzicht te krijgen van wat de mogelijkheden zijn op het gebied van eco dynamisch ontwerpen bent u van harte welkom op onze prachtige architectbureau. Hier vindt u een overzicht van onder andere eco materialen, installatie, ontwerpen en eco toepassingen.
Opsomming dienstenErasmusX
Lidwinahof 81
5481 HL Schijndel
BTW: NL 1610.05.202.B01
KvK: 17233240


Tel: +31 617292876
contact@erasmusx.com