Nieuwe projecten

Nieuw ecologisch ontwerp Steenen Kamer Schijndel


Dit ontwerp is voor een bestaande woning gevestigd op de Steenen Kamer in Schijndel.
Het huis is gebouwd in de jaren 70. De opdrachtgever wil graag een grote keuken aan de achterkant van de woning.
Wat op dit moment het schuurtje is, wordt daarom een grote keuken met uitzicht over de tuin.

De achtergevel van de woning wordt naar achteren geplaatst, zodat er binnen meer leefruimte is
en de gebouwen mooi op elkaar aansluiten.
Met openslaande deuren vanuit de woning en keuken zijn er volop mogelijkheden om naar buiten te gaan.
De lichtinval door de grote ramen en het uitzicht over de tuin geven de woning een open karakter en brengen het buitengevoel dichterbij.

Wat daarnaast bijzonder is aan het ontwerp is dat het in de toekomst mogelijk is om de woning tweeen te verdelen,
waarmee de vader ook in de toekomst in het huis kan wonen.

Klik hier voor meer foto's van het ontwerp Terug

ErasmusX
Lidwinahof 81
5481 HL Schijndel
BTW: NL 1610.05.202.B01
KvK: 17233240


Tel: +31 617292876
contact@erasmusx.com