Nieuwe projecten

Eco-woning Rijnvaert


Eveline en Frank hebben besloten om hun droomhuis te laten ontwerpen door ErasmusX. De kavel is gelegen aan de Rijn en heeft een priv├ęplaats voor de boot. Omdat zij graag meer buiten willen gaan leven is de woning voorzien van een grote dak-overstek waaronder zij gaan genieten van het uitzicht over de Rijn. De ruimtes hebben een speels uiterlijk; vanuit de zitkamer kun je naar de eerste verdieping kijken. Wanneer je naar boven kijkt vanuit de zitkamer zie je de constructie van de woning, de rietenkap en de balustrade die naar de masterbedroom leidt. De trap levert een belangrijke architecturale bijdrage aan het gebouw.
De karakteristieke woning is volledig onderkelderd. In de kelder zijn twee slaapkamers en een gezellige mediaruimte. In het midden van de woning is een open haard die het huis van beneden tot boven volledig verwarmd.
De woning is gericht op het zuiden om gebruik te maken van de passieve zonne- energie. Natuurlijke materialen zowel binnen als buiten de woning geven de woning een warm maar ook stoer karakter.  

Gegevens:
Kavel oppervlakte 525 m2
Kelder 100 m2
Begane grond 157 m2
Verdieping 134 m2

Energielabel A++++

Klik hier voor meer foto's Terug

ErasmusX
Lidwinahof 81
5481 HL Schijndel
BTW: NL 1610.05.202.B01
KvK: 17233240


Tel: +31 617292876
contact@erasmusx.com