Duurzaam ontwerp Steenen Kamer Schijndel

Realisatie

Bouw

Ontwerp

Opdracht

Dit ontwerp is voor een bestaande woning gevestigd op de Steenen Kamer 23 in Schijndel.           

Het huis is gebouwd in de jaren 70. De opdrachtgever wil graag een een speelkamer aan de achterkant van de woning. Wat op dit moment het schuurtje is, wordt daarom een speelkamer met uitzicht over de tuin. De achtergevel van de woning wordt naar achteren geplaatst, zodat er binnen meer leefruimte is en de gebouwen mooi op elkaar aansluiten. 

Met openslaande deuren vanuit de woning en keuken zijn er volop mogelijkheden om naar buiten te gaan. Met lichtinval door de grote ramen en het uitzicht over de tuin heeft de woning een open karakter. 

Wat bijzonder is aan het ontwerp is dat het in de toekomst mogelijk is om de woning tweeën te verdelen. Zodat de vader in de toekomst ook in het huis kan wonen.  

Specificaties

Circulaire Architectuur
Integraal Duurzaam
Energie Neutraal
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then