Hoe wij werken

Ontwerpen vanuit je eigen Groene Huid 

Eco dynamisch ontwerpen betekent het koppelen van de architectuur met de dynamiek van het natuurlijk systeem. ErasmusX zoekt samen met de opdrachtgever en aannemer naar kansen en mogelijkheden voor huis en omgeving. Welke oplossing past het beste bij de lokale situatie en eisen pakketten? Het doel is het realiseren van zoveel mogelijk positieve effecten op de leefbaarheid en een lage- of geen belasting op het milieu. ErasmusX werkt o.a. met natuurlijke ventilatie en natuurlijke duurzame materialen. Eco dynamisch ontwerpen creëert architectuur met een meerwaarde voor de omgeving daar waar de normale maatregelen hooguit negatieve effecten compenseren. 

Ontwerp die bij u past 

Ecologische woningen heb je in alle vormen en maten. Voor elke huisstijl en voor elke ruimte kan er een ontwerp op maat gemaakt worden. Hierbij kunt u denken aan een moderne woning, klassieke woning, tijdloze woning, landelijke woning, ecologische woning, duurzame woning, biologische woning en nog veel meer. Omdat ErasmusX 20 jaar kennis en ervaring heeft op het gebied van ecologie en duurzaam bouwen kunnen we alles op maat maken in de stijl die u wenst. We vinden het belangrijk dat we een woning ontwerpen die bij u past.

Een paar termen waar je zeker rekening mee moet houden bij bouwen van een nieuwe woning zijn ontwerp, de realisatie, tijd-, ruimte- en energiebesparing, duurzaamheid en ecologie. Met de nieuwste ecologische technieken  en toepassingen gaat de woning ook voor u werken. U werkt voor uw woning, de woning werkt voor u. De modernste technieken maken het leven steeds aangenamer.

ErasmusX heeft goede betrekkingen met grote aannemers, installateurs en adviseurs. Kom een keer bij ons langs. U kunt rustig rondkijken en ideeën opdoen of rustig een praatje maken onder het genot van een bakje koffie. U bent van harte welkom. We bespreken graag met u de mogelijkheden.